/ Krogspaning /

Stekhuset

om oss
 

På Restaurang Stekhusets webbsida frontar man med köttmenyn så vi bestämde oss tidigt denna gång: Kött får det bli! Detta var det heller ingen av oss som ångrade, Stekhusets kock verkar ha koll på hur man tillagar kött så det blir lagom saftigt. Möjligen kunde man jobba lite mer med smakerna, till exempel genom att låta lammet få möta lite örter eller vitlök. På så vis skulle det också kunna bli lite mer av den ”sydeuropeiska själ” man har ambition att presentera. Engagerade och uppmärksamma servitriser bidrog i övrigt till att kvällen blev lyckad. Portionerna var väl tilltagna och samtliga krogspanare åt med god aptit.

En tanke som slog oss var att såsen till dylika kötträtter med fördel skulle kunna serveras i en liten skål, så att gästen själv fick större möjlighet att komponera respektive tugga efter eget behag. Nu serverades istället samtliga kötträtter med i princip samma tillbehör och med ett överflöd av sås.

 
 
   
Pepparstek
255:-
Betyg: 4
Skogshuggarplanka
235:-
Betyg: 3
 
Lamminnerfilé
245:-
Betyg: 3
Entrecote
195:-
Betyg: 3,5
   
 Kvitto  
 
Service 4
Prisbild medel
Totalupplevelse  3,5

länk till restaurangen